Babyshower

Wist je dat de naam babyshower eigenlijk uit Noord-Amerika komt? Maar natuurlijk ook wij kennen de babyshower en het is keer op keer weer een verrassing voor de aanstaande moeder, maar ook voor ons zelf om het te organiseren.

Vaak vinden we het leuk om in diverse thema’s te denken, hoe maken we een babyshower nou speciaal en bijzonder? Uiteindelijk komt er altijd wel iets leuks uit.

Nu we met zijn allen een leuk feest geregeld hebben en we met zijn allen samen zijn is het natuurlijk leuk om de aanstaande mama flink te verrassen met diverse cadeaus en haar flink in het zonnetje te zetten. De baby shower kan overigens ook gevierd worden als het kleine hummeltje al geboren is, en dan is het meestal ter vervanging van het kraamfeest.
Babyshowers werden in beginsel voornamelijk gegeven ter ere van de eerstgeborene, maar in de loop van de jaren is dit natuurlijk veranderd.
Weet jij nou niet zo goed hoe je een babyshower moet organiseren en wil je daar extra hulp bij zijn er diverse websites die je op de juiste weg kunnen helpen.
Wat wij je wel kunnen vertellen is dat een babyshower zo rond de 30 weken zwangerschap het ”leukste” is, dan weet je meestal het geslacht al als de aanstaande mama dit verteld heeft. Zorg dat het een echte verrassing is en dat je de aanstaande mama totaal verrast. Wees origineel met het organiseren en maak er een ontzettend leuke dag van met familie vrienden en alle dierbare. Een dag om gewoon nooit te vergeten.

Heb jij nog tips die wij kunnen plaatsen op de website? Laat ze dan zeker weten!