beste wieg

5x Beste Wieg

Over een tijdje wordt jouw kleine kriel geboren en is het tijd om hem of haar eindelijk in jouw armen te sluiten. Ook al is het verleidelijk om jouw baby altijd bij jou te hebben, toch is het belangrijk om jouw baby in de nacht in een wiegje te leggen. Wanneer je een wiegje wil aanschaffen kun je wellicht door de bomen het bos niet meer zien, want het aanbod is enorm. Om je op weg te helpen, zetten we hieronder de vijf beste wiegjes voor je op een rij.

Lijst met 5 beste wiegen

Hauck wieg

De wieg van Hauck is een wieg, logeerbed en reisbedje in één. Dankzij het handige vouwmechanisme kun jij in een handomdraai de wieg in elkaar klappen, zodat deze niet al te veel ruimte in beslag neemt. Je trekt simpelweg aan de lus en het matras blijft gewoon op zijn plek. 

Soozly wieg

Het handige wiegje van Soozly is een reisweig en een campingbed. Je kunt de wieg inklappen en bijvoorbeeld meenemen naar opa en oma dankzij de handige draagtas. Bovendien is het reiswiegje voorzien van een klamboe en een matras.

Chicco wieg

De wieg van Chicco kan op vier verschillende manieren gebruikt worden. Zo kun je ‘m gebruiken als wieg, verhoogde ligstoel, eerste eetstoel of een gewone eetstoel. Dit betekent dat je niet vier producten hoeft aan te schaffen, maar één: handig! Ook kun je het wiegje vanaf de geboorte al gebruiken.

Childhome wieg

Heb jij het liefst jouw kind bij jou in de buurt? Gelukkig kan dat met de wieg van Childhome. Deze kun je namelijk tegen jouw eigen bed aanschuiven. Het wiegje wordt geleverd met een extra bevestigingsriem. Bovendien kun je de bodem op negen verschillende hoogtes verstellen.

KinderKraft wieg

Jouw baby zal gegarandeerd relaxen in de wieg van KinderKraft. Dit is namelijk niet alleen een wieg, maar ook een schommel, babybox en een campingbed. Ook wordt er een handige draagtas bijgeleverd. 

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een wieg?

Een wiegje voelt veiliger en geborgen aan voor de baby dan een groot ledikantje. Bovendien neemt een wieg weinig ruimte in beslag en kun je deze over het algemeen makkelijk verplaatsen.

Wat is de beste plek voor een wieg?

Als ouder zijnde wil je natuurlijk bij de baby in de buurt zijn. Daarom kun je de baby bij jullie op de kamer laten slapen in een wieg. De beste plek hiervoor is in de buurt van een raam: zo krijgt de baby geen gele gloed. Zet de wieg echter niet tegen het raam aan of tegen de verwarming.

Is een wieg veilig?

Een wieg is een veilige plek voor jouw baby als deze aan de zijkanten spijlen of een open structuur heeft, zoals een open geweven stof.

Bekijk hieronder de volledige top-5 wiegen