beste luieremmer

5x Beste Luieremmer

Het hoort er eenmaal bij: luiers verschonen. Veel ouders vinden dit een vervelende klus en helaas moet die klus wel acht tot tien keer per dag worden uitgevoerd. De vieze luiers kunnen natuurlijk niet in huis blijven rondslingeren, dus een luieremmer is een goede optie. Deze emmers hebben een speciale sluiting die ervoor zorgt dat de nare luchtjes jouw huis niet binnen kunnen treden. Hieronder zetten wij de vijf beste luieremmers voor je op een rij.

Lijst met 5 beste luieremmers

Korbell luieremmer

Gooi de vieze luiers weg in de luieremmer van Korbell. Zo weet je zeker dat de vieze luchtjes in de emmer blijven. Deze luieremmer heeft een afmeting van 45 x 21 x 25 centimeter met een inhoud van vijftien liter.

€35,95
€49,99
Tijdelijk niet op voorraad

Ubbi luieremmer

De meeste luieremmers zijn gemaakt van kunststof, wat betekent dat geurtjes sneller kunnen ontsnappen. De luieremmer van Ubbi is gemaakt van gepoedercoat staal, wat geen geuren absorbeert en bovendien is deze luieremmer goed schoon te maken. De afmeting van de luieremmer is 58 x 38 x 27 centimeter. 

We-too luieremmer

Dankzij de luieremmer van We-too zijn nare geurtjes verleden tijd. Deze luieremmer ziet er niet alleen mooi uit qua design, hij is ook erg praktisch: er kunnen maar liefst 25 luiers in. De afmetingen van deze luieremmer zijn 25 x 25 x 46 centimeter. 

bébé-jou luieremmer

De luieremmer van bébé-jou kun je gebruiken op de babykamer als vuilnisemmer voor luiers. Deze houdt de nare geurtjes tegen. Je kunt er ook voor kiezen om deze luieremmer te gebruiken als een emmer waarmee je een badje kunt vullen voor jouw baby. Aan deze luieremmer zit namelijk een handgreep. De inhoud van deze luieremmer is veertien liter.

Tommee Tippee luieremmer

Zeg maar vaarwel tegen nare geurtjes met de luieremmer van Tommee Tippee. Je opent simpelweg het deksel, duwt het afval door een scharnier en je sluit vervolgens het deksel weer. Het fijne van deze luieremmer is dat deze emmer de luiers in een bacteriedodende folie wikkelt. 

Veelgestelde vragen

Wat is een luieremmer?

Een luieremmer is een afvalemmer speciaal voor vieze luiers. Hiermee blijven de vieze geurtjes binnen in de emmer. 

Is een luieremmer noodzakelijk?

Sommige mensen zijn niet in de gelegenheid om elke keer de luiers buiten in de kliko te gooien. In dat geval is een luieremmer erg handig. Zo weet je zeker dat de vieze geurtjes zich niet door jouw woning verspreiden.

Waar moet je vieze luiers weggooien?

Als de luieremmer vol zit kun je de vieze luiers weggooien in de grijze kliko, oftewel bij het restafval.

Bekijk hieronder de volledige top-5 luieremmers