Nieuw!! Tijdlijn voor de papa’s

Een nieuw jaar dat vraagt ook gelijk weer om nieuwe mogelijkheden en kansen.
Ik wil daarom beginnen met een leuk onderwerp voor de papa’s, want daar word natuurlijk niet zo veel over verteld.

Binnen kort zal hier dan ook eens in de maand een blog verschijnen voor de papas. Dit is toch een mooie en vooral bijzondere tijd voor hun.

Ik heb me laten inspireren door het boek ”vaders op komst” van Willem Bisseling.

De vaderschapstijdlijn laat per maand zien wat jij als vader kan verwachten, welke ontwikkelingen je baby ondergaat, wat er mogelijk in het lichaam van je partner en in jullie leven kan veranderen en aan welke zaken je zoal kan denken.

Iedere zwangerschap verloopt uiteraard anders, en iedereen kindje is weer uniek.
Houd er dus altijd rekening mee dat niet ieder kindje zich op exact dezelfde manier zal ontwikkelen. Het ene kindje is soms sneller als het andere kindje. De teksten die je hier vind op de tijdlijn zijn een richtlijn van wat er per maand zo ongeveer gebeurd en wat je kan verwachten.
Over de vaderschapstijdlijn:
Als jullie zwanger zijn veranderd er veel in je leven, jij draagt als vader dan wel geen kindje in je buik maar je krijgt wel te maken met een zwangere vrouw en alles wat daar bij komt kijken. Denk hierbij aan kwaaltjes, nesteldrang, afspraken bij o.a de verloskundige en wat er allemaal geregeld moet worden.

* Deze vaderschapstijdlijn is mede doorstand gekomen door het boek ”Vader op komst” van Willem Bisseling. Willem Bisseling is een literair agent en schrijver. Willem is sinds 2018 vader van Bente en zou na Alweer een bestseller nooit meer een boek schrijven. Veel informatie rondom de zwangerschap is vaak vooral op de vrouw gericht. Daarom heeft Willem het boek ” Vader op komst ” geschreven, zodat jij als man je hierdoor zeker niet minder belangrijk voelt.
** Overal waar je vader leest kan je uiteraard ook partner lezen.