beste buggy

5x Beste Buggy

Wist je dat een buggy ook wel wordt vergeleken met een paraplu? Je kunt namelijk beide voorwerpen makkelijk opvouwen, ze zijn allebei licht én makkelijk vervoerbaar. Oh ja, ze hebben zelfs handvatten in hetzelfde design, namelijk een L-vorm. Een buggy is een handig voorwerp om te hebben als jij vaak met jouw kind aan de wandel gaat. Om je op weg te helpen, zetten wij hieronder de vijf beste buggy’s voor je op een rij.

Lijst met 5 beste buggy’s

Bebies First buggy

Vanaf ongeveer zes maanden kun je gebruikmaken van de buggy van Bebies First. Door het lichte gewicht van de buggy, 6,6 kilo, kun je deze buggy overal mee naartoe nemen. Bovendien heeft deze buggy zwenkwielen, een veiligheidsgordel en een kap die jouw kleine beschermd tegen regen. Deze buggy is geschikt voor kinderen tot maximaal vijftien kilo.

Topmark buggy

De buggy van Topmark zorgt ervoor dat jij op stap kunt met jouw koter. De buggy beschikt over een vijfpuntsgordel, een regenkap en een boodschappenmand. Ook kun je de rugleuning verstellen in vijf verschillende standen, evenals de beensteun in twee verschillende standen. Deze buggy is geschikt voor kinderen tot maximaal vijftien kilo.

€74,99
€89,49
Tijdelijk niet op voorraad

Chicco buggy

De buggy van Chicco is handig, licht en compact. Bovendien kun je deze buggy meteen gebruiken vanaf de geboorte dankzij de verstelbare rugleuning. Daarnaast beschikt de buggy over een vijfpuntsgordel, gekoppelde remmen, zwenkwielen en een gewatteerde voorbeugel.

Quinny buggy

Ga jij vaak met jouw kind op pad en moet de buggy mee? Dan is de buggy van Quinny ideaal: deze weegt namelijk maar vijf kilo. Zo kun jij licht duwen en dit maakt de buggy zeer wendbaar. Bovendien heeft deze buggy een handig invouwsysteem en een draagriem. Deze buggy is geschikt voor kinderen tot maximaal vijftien kilo.

Hamilton buggy

Het strakke design van de Hamilton-buggy laat jou als ouder stralen. Niet alleen is deze buggy leuk om te zien, hij zit ook nog eens fijn voor jouw kleine. De buggy is gemaakt van ademende stoffen en jouw kind kan in verschillende posities zitten. Bovendien kun je deze buggy met slechts één beweging inklappen. Deze buggy is geschikt voor kinderen tot maximaal twintig kilo.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een kinderwagen en een buggy?

Een kinderwagen is groter van formaat en is vooral bedoeld voor de eerste maanden. Een buggy is een kleiner vervoersmiddel, welke je na gebruik makkelijk kunt opvouwen.

Wat is beter: een buggy met drie of vier wielen?

Een buggy met drie wielen is wendbaarder dan een buggy met vier wielen. Met een buggy met vier wielen kun je echter wel makkelijker op een verhoging komen.

Waar moet ik op letten als ik een buggy koop?

Allereerst moet jouw baby qua gewicht in de buggy passen. Ook moet de buggy comfortabel genoeg zijn voor jouw kleine. Bovendien kun je kijken naar het gewicht van de buggy zelf: jij als ouder moet er namelijk mee overweg kunnen.

Bekijk hieronder de volledige top-5 buggy’s