beste muziekmobiel

5x Beste Muziekmobiel

Slapeloze nachten horen nou eenmaal bij het ouderschap. Gelukkig kun je jouw kleine kalmeren met een muziekmobiel, zodat je als ouder toch nog wat uurtjes slaap kunt pakken. Met een muziekmobiel kun je jouw baby’tje namelijk ontspannen en vermaken. Hieronder zetten wij de vijf beste muziekmobielen voor je op een rij.

Lijst met 5 beste muziekmobielen

Tiny Love muziekmobiel

De muziekmobiel van Tiny Love laat jouw baby vermaken. Dankzij de geluiden en de bewegingen stimuleert het de ontwikkeling van de baby. Deze muziekmobiel werkt door middel van drie batterijen. Bovendien heeft deze muziekmobiel een ingebouwd muziekdoosje en een nachtlampje. Wat zal jouw kleine heerlijk slapen!

Baby’s Only muziekmobiel

De schattige muziekmobiel van Baby’s Only heeft gebreide diertjes. Deze dieren bestaan uit een beer, olifant, walvis en een vogel. Jouw kleine zal vol plezier kijken naar deze ronddraaiende dieren. Je kunt deze muziekmobiel aan meerdere objecten bevestigen. Als de mobiel ronddraait, speelt het liedje ‘It’s a small world’ zich af.

Nijntje muziekmobiel

Nijntjes muziekmobiel bestaat uit pluche figuurtjes waar jouw baby graag naar zal kijken. Ook is de mobiel voorzien van een leuk melodietje, die ongeveer vier minuten lang duurt. De muziekmobiel zal jouw baby leren luisteren, kijken en het stimuleert de hand-oogcoördinatie.

Fisher-Price muziekmobiel

Omring jouw baby met rustgevende lichtjes, sterren, muziek en witte ruis. Van wiegmobiel met sterrenlichtshow naar drie rustgevende geluidsmodules én een projector voor op tafel. Deze 3-in-1 muziekmobiel van Fisher-Price zal jouw kindje urenlang vermaken. Ideaal voor de ontwikkeling van de visuele vaardigheden.

Prénatal muziekmobiel

De vrolijke muziekmobiel van Prénatal zal een rustgevend effect hebben voor jouw baby. Aan de muziekmobiel hangen vier elementen: een wolkje, een regenboog, een slak en een spiegeltje. Jouw kleine kan genieten van de melodie ‘Old McDonald had a farm’.

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een muziekmobiel?

Een muziekmobiel boven het bedje van jouw kind zorgt ervoor dat de verveling afneemt, waardoor jouw baby rustiger wordt. Bovendien helpt een muziekmobiel bij de fysieke ontwikkeling, spierversterking en hersenontwikkeling. 

Hoe lang gebruik je een muziekmobiel?

Vanaf de geboorte kan jouw baby gebruikmaken van de muziekmobiel, tot ongeveer een leeftijd van vijf maanden. 

Waar moet ik op letten als ik een muziekmobiel koop?

Veiligheid staat natuurlijk voorop. Het is daarom van belang dat de muziekmobiel veilig kan worden opgehangen boven jouw baby. Hang de babymobiel ongeveer twintig centimeter boven het matras op: tel vanaf het matras tot aan het laaghangendste speeltje.

Bekijk hieronder de volledige top-5 muziekmobielen