beste thermometer

5x Beste Thermometer

Het voorhoofd van jouw baby voelt warm, het gezichtje kleur rood en de tranen staan hem nader dan het lachen. Wellicht heeft jouw baby’tje wel last van griep of koorts. Gelukkig kun je aan de hand van een thermometer er snel achter komen wat er met jouw kleine aan de hand is. Hieronder zetten we de vijf beste thermometers voor je op een rij.

Lijst met 5 beste thermometers

BINTOI thermometer

Op een nauwkeurige manier kun jij de temperatuur meten van jouw baby met de thermometer van BINTOI. Bovendien kun je ongestoord de temperatuur van jouw baby opmeten dankzij de voorhoofdthermometer. Het handige aan dit apparaat is dat hij de vorige 35 metingen opslaat.

Braun thermometer

Binnen een seconde weet jij de temperatuur van jouw baby. De thermometer van Braun is nauwkeurig, snel en makkelijk in gebruik. Bovendien geeft de thermometer een signaal af wanneer jouw kind koorts heeft. Handig als je even snel de temperatuur van jouw kindje wil opmeten.

New York Biology thermometer

De New York Biology-thermometer is een infrarood thermometer. Hierdoor kun je snel de temperatuur opmeten van jouw kleine. Ook kun je deze thermometer gebruiken voor het controleren van de kamertemperatuur, de warmte in de auto of als de babyvoeding op de juiste temperatuur is. Ideaal!

Tijdelijk niet op voorraad

MostEssential thermometer

De thermometer van MostEssential staat bekend om zijn betrouwbaarheid. Je kunt ervoor kiezen om de thermometer te gebruiken in de oren of op het voorhoofd. Binnen een seconde geeft deze professionele thermometer de uitslag van de temperatuur.

Curify thermometer

Op de meest betrouwbare en snelle manier geeft Curify de temperatuur van jouw baby aan. De thermometer beschikt over een knop, ingestelde alarmen en een helder display. Hierdoor wordt het meten van de temperatuur van jouw baby een peulenschil. 

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een thermometer?

Een baby kan niet zeggen dat hij zich niet zo lekker voelt. Hierdoor is het ideaal om zo nu en dan de temperatuur van jouw baby te checken met een thermometer.

Welke thermometer is het beste?

Je hebt een digitale thermometer, een thermometer in de vorm van een speen, een oorthermometer en een voorhoofdthermometer. Als je een betrouwbare thermometer wil, is de digitale thermometer een aanrader.

Waar moet ik op letten als ik een thermometer wil aanschaffen?

Natuurlijk wil je een thermometer die betrouwbaar is. Ook is de snelheid van de meting een belangrijke factor, evenals het lichaamsdeel waar je moet meten. Dit hangt dus af van de behoefte van jouw baby.

Bekijk hieronder de volledige top-5 thermometers