Baby girl.

Heb jij een leuke of praktische tip, tegen het vergeten van dingen?

Heb jij ook wel eens van die dagen dat je alles vergeet? Nou ik herken ze wel hoor, ik ben op het moment echt een vergiet, ik kan de kleinste en vooral de simpelste dingen niet eens onthouden, en hierdoor vergeet ik soms ook wel eens de meest kleine dingen die wel belangrijk zijn.

Ik heb dan vanaf nu ook elke keer een agenda bij me, zodat ik daar meteen in op kan schrijven, de mobiel heb ik ook bijna altijd wel bij maar toch gaat het daar bij mij op de ene of andere manier elke keer fout. Er zijn denk ik wel meer mensen die daar last van kunnen hebben, en dat is ook allemaal geen ramp. Maar ben er gewoon heel erg benieuwd naar hoe iedereen hier mee om gaat.

Herken jij jezelf hier nou ook in? Laat ons dan eens weten of jij misschien nog goede tips hebt voor de andere zwangere onder ons?! 

Team,
Alles Over Babys