beste babybox

5x Beste Babybox

Vanaf de geboorte heb je niet per se een babybox nodig, maar het is wel handig om te hebben als hij wat groter is geworden. In een babybox kunnen baby’s namelijk in een veilige omgeving spelen. Zo kun jij als ouder even je eigen ding doen en heb jij je handen vrij. Wil jij ook een babybox aanschaffen? Hieronder zetten we de vijf beste babyboxen voor je op een rij.

Lijst met 5 beste babyboxen

Tectake babybox

Spelen, slapen en grabbelen kan allemaal in de babybox van Tectake. Bovendien kun je deze box inklappen zodat hij niet al te veel ruimte in beslag neemt. Dit betekent dus ook dat je ‘m mee kunt nemen op reis of wanneer jouw baby’tje gaat logeren. Ook kan deze box dienen als reisbedje.

ABST babybox

De vrolijke babybox van ABST is een geschikte box als jouw kind graag wil spelen. De kunststof panelen kun je eenvoudig in elkaar schuiven zonder dat er gereedschap aan te pas komt. Daarnaast kun je de babybox makkelijk schoonmaken, zodat jouw baby altijd in een schone omgeving kan spelen.

Grapol babybox

De stijlvolle babybox van Grapol zal gegarandeerd mooi staan in de woonkamer. Jouw kleine kan hierin spelen en in slapen. Bovendien is de box gemaakt van vurenhout en heeft daardoor een stoere uitstraling. 

€147,98
Tijdelijk niet op voorraad

Childhome babybox

De babybox van Childhome is ideaal voor in de woonkamer. Zo kun je de box verstellen in hoogte en bovendien is de box voorzien van wieltjes. Handig als je de babybox even moet verplaatsen naar een andere ruimte in huis. De box is gemaakt van beukenhout.

Kidsriver babybox

Ook de babybox van Kidsriver heeft wieltjes aan de onderkant. Deze box is gemaakt van massief beuekhout en is geschilderd met een kindvriendelijke lak. Gelukkig is deze box ook goedgekeurd door de Europese veiligheidsnormen. Daarnaast is de bodem verstelbaar in twee verschillende standen.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een babybox en een babybed?

Babybedjes zijn kleine bedden met verlaagde zijkanten. Deze zijn bedoeld om in te slapen. De babybox is bedoeld om in te spelen, zodat je als ouders even de handen vrij hebt. 

Wat is het voordeel van een babybox?

Dankzij een babybox kan de baby zich ontwikkelen, omdat hij genoeg ruimte heeft om zich te bewegen. Bovendien leert de baby om zelfstandig te worden en dit is goed voor zijn zelfvertrouwen.

Vanaf welke leeftijd kan de baby in de babybox?

Vanaf de geboorte kan jouw baby al gebruikmaken van de babybox, alleen zal hij hier nog niet in spelen. Hierdoor went jouw baby aan de geluiden om zich heen. Wanneer de baby drie maanden is, kan hij vaker in de babybox. Dit is goed voor zijn mentale en lichamelijke ontwikkeling. 

Bekijk hieronder de volledige top-5 babyboxen