beste babygym

5x Beste Babygym

Het is een mooi gezicht om te zien hoe jouw baby zich ontwikkelt. Tijdens de zwangerschap heb je wellicht al gemerkt hoe beweeglijk jouw baby is; laat staan in het echt. Toch is het lastig om jouw baby continu aandacht te geven en met hem of haar te spelen. Gelukkig is daarvoor de babygym, waarmee jouw baby kan spelen én wordt getraind. Hieronder zetten wij de vijf beste babygyms voor je op een rij.

Lijst met 5 beste babygyms

Fisher-Price babygym

Jouw baby zal zich urenlang vermaken met de babygym van Fisher-Price. Deze babygym heeft namelijk twee speelbogen, vijf speeltjes en een leeuw die muziek produceert. Bovendien heeft deze babygym een zachte ondermat, waardoor je ‘m ook makkelijk kunt opvouwen. 

Lamaze babygym

De vrolijke babygym van Lamaze zorgt voor groot plezier bij jouw baby. Aan de flexibele boog hangen verschillende speeltjes, bijtringen en zelfs en ontdekkingsspiegel. Hierdoor worden meerdere zintuigen van jouw baby geprikkeld. Bovendien is de mat comfortabel om op te liggen.

Tiny Love babygym

De ontwikkeling van jouw baby wordt gestimuleerd dankzij de babygym van Tiny Love. Op verschillende manieren kun je de babygym gebruiken. Zo kun je de bogen losmaken van het kleed, zodat je het kleed kan gebruiken als speelmat. Deze kun je ook eenvoudig wassen in de wasmachine: het is dus geen ramp als jouw kleine morst op het kleed.

Toddly babygym

De babygym van Toddly is anders dan de rest. Zo heeft deze babygym een soort bak waar jouw baby in kan liggen. Dit maakt dat de ballenbakballen niet kunnen wegrollen. Ook is de babygym voorzien van vele speeltjes, dieren en balletjes die het plezier van jouw kleine gegarandeerd zullen vergroten.

Hanger babygym

Alle vijf zintuigen worden geprikkeld met de babygym van Hanger. Op deze speelmat is namelijk van alles te zien, te ruiken, te voelen, te horen en te kauwen. Je kunt zelfs de piano op de babygym omdraaien wanneer jouw baby groot genoeg is. Een muziekliefhebber in spé!

Veelgestelde vragen

Wat is een babygym?

Een babygym is speelgoed voor jouw baby. Het is een speelkleed waar een boog boven hangt met daaraan speeltjes. Jouw kindje kan niet alleen kijken naar de speeltjes, maar ook voelen wat goed is voor de motorische ontwikkeling.

Wat is het voordeel van een babygym?

Een babygym is een goede wijze om de ontwikkeling van jouw kindje te stimuleren. Jouw baby leert met een babygym om zichzelf te vermaken, jouw kind wordt er slimmer van en hierdoor heeft jouw kind zelfs minder kans op overgewicht. 

Vanaf welke leeftijd kan mijn baby een babygym gebruiken?

Elke baby is anders, maar het is normaal dat baby’s niet reageren op verschillende prikkels totdat ze drie maanden zijn. Vanaf die leeftijd gaan ze hun handen en voeten gebruiken om dingen vast te pakken. Je kunt dus ook een babygym gebruiken wanneer jouw kind de leeftijd van drie maanden heeft gepasseerd.

Bekijk hier de volledige top-5 Babygyms