beste babyschoen

5x Beste Babyschoen

Het is altijd een leuk gezicht wanneer jouw kind de eerste stappen zet. Wanneer deze fase is aangebroken, is het hoogtijd om goede babyschoenen te vinden. Je wilt immers dat de tere voetjes van jouw baby goed beschermd worden. Hieronder zetten wij de vijf beste babyschoenen voor je op een rij.

Lijst met 5 beste babyschoenen

Completebabyuitziet babyschoenen

De fijne schoentjes van Completebabyuitzet zijn ideaal voor de eerste stapjes. De zool is voorzien van anti-slip, de neus is extra breed voor vrijheid van de teentjes en de hiel zal stevig in positie gehouden worden. Al met al zijn deze babyschoentjes perfect voor jouw kleine.

Shoesme babyschoenen

De stoere babyschoenen van Shoesme zijn perfect voor het eerste levensjaar. Het zijn stevige schoenen gemaakt van leer en de zool is gemaakt van rubber. Bovendien is de schoen voorzien van veters, wat ervoor zorgt dat deze schoenen perfect zullen aansluiten om de kleine voetjes van jouw baby.

WUNO babyschoenen

De babyschoenen met veters van WUNO zijn een echte musthave. Deze schoenen zijn er in allerlei verschillende kleuren en maten, zodat er altijd wel een schoen tussen zit die jou aanspreekt. De zool heeft antislipnopjes waardoor jouw baby’tje niet uitglijdt.

Attipas babyschoenen

Met deze schoenen heeft jouw baby alsnog het gevoel alsof hij op blote voetjes loopt. Dankzij de brede neus van de schoenen van Attipas heeft jouw kleine alsnog voldoende bewegingsvrijheid. Bovendien is de zool voorzien van een anti-sliplaag en de hak zal stevig worden ondersteund.

Humble & Noble babyschoenen

Wanneer jouw baby de schoentjes aanheeft van Humble & Noble is zijn outfit compleet. Dankzij deze babyschoenen ziet jouw baby er hip uit tijdens het zetten van de eerste stapjes. Het zijn leren slofjes die genoeg kwaliteit en comfort biedt voor jouw baby. Bovendien heeft jouw baby genoeg grip dankzij de leren zool.

Veelgestelde vragen

Wat is een goede eerste babyschoen?

De eerste paar babyschoenen van jouw kleine moet héél soepel zijn. Zo soepel dat je met jouw duim en wijsvinger het schoentje dubbel kunt vouwen. Hoe spoeler de schoen, hoe eenvoudiger jouw kindje kan leren lopen. 

Hoe laat ik mijn kindje wennen aan het lopen?

In de periode van de eerste stapjes kun je jouw kindje proberen binnen in huis te laten lopen. Probeer dit op blote voeten, sokken met een anti-sliplaag, slofjes of soepele babyschoenen. De teentjes kunnen dan getraind worden om genoeg kracht te ontwikkelen.

Wat is de juiste schoenmaat voor mijn kind?

Om te checken of jouw kind de juiste maat schoen aanheeft, druk je met jouw duim op de neus van de schoen. Wanneer hier genoeg ruimte is heb je de juiste maat te pakken. Pas ook altijd babyschoenen aan wanneer jouw baby sokjes aanheeft. 

Bekijk hieronder de volledige top-5 babyschoenen