beste peuterbed

5x Beste Peuterbed

Yeah, jouw kind mag eindelijk de overstap maken naar zijn grote peuterbed! Een spannende stap voor jouw kind, maar natuurlijk ook voor jou. Er bestaan talloze peuterbedden met elk hun eigen vormgeving, maar jouw kind moet zich er natuurlijk ook prettig in voelen. Wanneer je op zoek bent naar een mooi en fijn peuterbed, helpen wij jou graag op weg. 

Lijst met 5 beste peuterbedden

vidaXL peuterbed

Is jouw kind dol op auto’s? Het peuterbed van vidaXL is dan perfect! Dit bed is een echte eyecatcher in de kamer van jouw kind. Bovendien is deze comfortabel en functioneel en is voorzien van een lattenbodem. De afmetingen van dit bed zijn 90 x 200 centimeter.

Wildkidzz.com peuterbed

Maak een prinsessenkamer na met het peuterbed van Wildkidzz.com. Dit bed heeft namelijk een kroon aan het hoofdeinde en is in meerdere kleuren mogelijk. Bovendien wordt het bed inclusief matras geleverd. De afmetingen van dit bed zijn 70 x 150 centimeter.

De Beddenkoning peuterbed

Het peuterbed van De Beddenkoning is niet zomaar een bed. Het is eigenlijk een hele kinderkamer in één! Jouw kind heeft zelfs twee slaapplekken. Wanneer jouw kind dus vaak een logee heeft, is dat geen probleem met dit peuterbed. Bovendien beschikt dus bed over een bureau en verschillende opbergmogelijkheden. In dit bed past een matras met een afmeting van 90 x 200 centimeter.

Parisot peuterbed

Slapen, spelen, lezen en opbergen: het kan allemaal met het peuterbed van Parisot. Dit bed is een halfhoogslaper en is dus een stukje hoger dan een normaal peuterbed. Dit bed is inclusief een bedbodem. In dit bed past een matras met een afmeting van 90 x 200 centimeter.

en.casa peuterbed

Dit leuke peuterbed van en.casa zal gegarandeerd leuk staan in iedere kinderkamer. Dit bed heeft namelijk een vorm van een huis en is ook voorzien van uitvalbeveiliging. Het is een stevig bed die je eenvoudig in elkaar kunt zetten. In dit bed past een matras met een afmeting van 90 x 200 centimeter. Wat zal jouw kleine heerlijk slapen!

Veelgestelde vragen

Wanneer mag mijn kind in een peuterbed slapen?

In de meeste gevallen is de overstap naar een peuterbed wanneer jouw kind twee en een half jaar is. Echter, hangt dit natuurlijk af van jouw kind.

Wat is het verschil tussen een peuterbed een eenpersoonsbed?

Een peuterbed heeft meestal een lagere instap dan een eenpersoonsbed. Bovendien bespaart een peuterbed meer ruimte.

Hoe laat ik mijn kind wennen aan een peuterbed?

Maak van het nieuwe bed een fijn plekje, met zijn favoriete kussens en knuffels. Je kunt ervoor kiezen om de slaapmomenten in het nieuwe bed langzaam op te bouwen totdat jouw kind aan het nieuwe bed is gewend.

Bekijk hieronder de volledige top-5 peuterbedden