beste babyvoeding

5x Beste Babyvoeding

Borst- of flesvoeding geven is een goede vorm van voeding, maar dit kan natuurlijk niet eeuwig doorgaan. Eenmaal moet je de stap maken naar vaste voeding. Toch blijft het moeilijk om te kiezen welke babyvoeding het beste is voor jouw kleine. Om jou een handje te helpen, zetten wij de vijf beste babyvoeding voor je op een rij.

Lijst met 5 beste babyvoeding

Olvarit babyvoeding

De babyvoeding van Olvarit bevat natuurlijke en pure ingrediënten die geschikt zijn voor baby’s vanaf zes maanden. Deze voeding draagt bij aan de smaakontwikkeling van jouw kleine en is afgestemd op de leeftijd van jouw baby. Daarnaast is de voeding Olvarit op een duurzame manier teweeggebracht.

NaturNes Bio babyvoeding

De babyvoeding van NaturNes Bio bestaat uit biologische gepofte granen. Dit is een lekker tussendoortje voor jouw kleine vanaf acht maanden oud. Elk blikje bevat vijf porties en zijn hersluitbaar. Bovendien bevat dit tussendoortje geen toegevoegde suikers.

HiPP babyvoeding

De biologische babyvoeding van HiPP is de nieuwe favoriete maaltijd van jouw kleine. Deze babyvoeding is namelijk gemaakt van banaan, appel en koek. Smullen! Deze voeding is licht verteerbaar dankzij het milde fruit en de fijne granen. Daarnaast zorgt de voeding voor een verzadigd gevoel.

Organix babyvoeding

Dankzij de babyvoeding van Organix ontdekt jouw kindje nieuwe smaken en texturen. De snackbox is biologisch en veelzijdig: zo vind je er knijpfruit, rijstwafels en luchtige puffs. Dit maakt de tussendoortjes lekker en bovendien zijn ze verantwoord: de tussendoortjes zijn alleen voorzien van natuurlijke suikers.

Pumpkin Organics babyvoeding

Deze knijpzakjes van Pumpkin Organics zijn voorzien van Avocado, Courgette, Zoete aardappel, Spinazie en Appel. Hierdoor krijgt jouw kleine genoeg fruit en groenten binnen. Op deze manier leert jouw kind ook omgaan met de smaak van groenten. Daarnaast is deze babyvoeding voorzien van 100 procent biologische ingrediënten zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen.

Veelgestelde vragen

Wat is babyvoeding?

Babyvoeding is vast voedsel speciaal voor jouw kindje, bijvoorbeeld een fruithapje of een groentehapje. Het beste is om te beginnen met groentehapjes, omdat dit jouw kind laat wennen aan de verschillende smaken van groenten.

Vanaf wanneer kan ik mijn kind vaste babyvoeding geven?

Vanaf zes maanden kun je naast borst- of flesvoeding ook vast voedsel geven. Stapje voor stapje vervang je de borst- of flesvoeding door vast voedsel. 

Waar moet ik op letten als ik babyvoeding koop?

Allereerst moet je kijken voor welke leeftijd de babyvoeding geschikt is. Daarnaast zijn de ingrediënten in het potje belangrijk, evenals hoe deze geproduceerd zijn.

Bekijk hieronder de volledige top-5 babyvoeding