beste flesvoeding

5x Beste Flesvoeding

Flesvoeding is een goede vervanger van borstvoeding. Toch kan het lastig zijn om goede flesvoeding te kiezen voor jouw kleine. Het gaat immers om de gezondheid van jouw baby: raadpleeg daarom altijd de arts voordat je overstapt op flesvoeding. Wij zullen je alvast een handje helpen bij het kiezen van flesvoeding die aansluit bij de wensen en behoeften van jouw kind. Hieronder zetten wij de vijf beste flesvoeding voor je op een rij.

Lijst met 5 beste flesvoeding

Nutrilon flesvoeding

Speciaal voor de baby’s met krampjes of een moeizame ontlasting is daar de flesvoeding van Nutrilon. Je kunt deze flesvoeding combineren met borstvoeding, of ter vervanging van borstvoeding. Deze flesvoeding bestaat uit geknipt koemelkeiwit en bèta-implantaat. Deze flesvoeding is geschikt voor baby’s van nul tot zes maanden.

Nestlé LITTLE STEPS flesvoeding

Voor de baby’s die geen of gedeeltelijk borstvoeding krijgen is de flesvoeding van Nestlé LITTLE STEPS geschikt. Deze flesvoeding bevat namelijk alle voedingsstoffen die jouw baby nodig heeft. Deze flesvoeding is geschikt voor baby’s van nul tot zes maanden.

Loulouka flesvoeding

De biologische flesvoeding van Loulouka is geschikt voor baby’s die nul tot zes maanden oud zijn. Deze flesvoeding is verpakt in handige en recyclebare blikken met een lepeltje. De flesvoeding is gemaakt van biologische Zwitserse koemelk. Daarnaast bevat deze kokosolie, lactose en wei. 

Hero Baby flesvoeding

Voor de baby’s die een moeizame ontlasting hebben of veel moeten spugen, is de flesvoeding van Hero Baby een uitkomst. Deze flesvoeding bevat namelijk voorgekook johannesbroodpitmeel en een bèta-implantaat. Johannesbroodpitmeel is een vezel die voeding een dikkere substantie geeft. Deze flesvoeding is geschikt voor baby’s van nul tot zes maanden.

Pure Goat Company flesvoeding

De flesvoeding van Pure Goat Company is speciaal voor baby’s van nul tot zes maanden. Deze flesvoeding is biologisch en gemaakt van volle geitenmelk. Hierdoor krijgt de flesvoeding een romige smaak, zodat jouw kind gegarandeerd zal genieten van deze flesvoeding. 

Veelgestelde vragen

Waar moet ik op letten als ik flesvoeding wil aanschaffen?

Allereerst moet de flesvoeding geschikt zijn voor de leeftijd van jouw baby. Bovendien kun je kiezen voor biologische flesvoeding en natuurlijk moet je kijken naar de behoeften van jouw baby.

Waarom is borstvoeding beter dan flesvoeding?

In moedermelk zitten afweerstoffen die jouw baby beschermen. Zo hebben baby’s die borstvoeding krijgen minder last van darm- en maaginfecties en overgewicht.

Wanneer ga ik over op opvolgmelk?

Als jouw baby ongeveer zes maanden oud is, kun je overgaan naar opvolgmelk. De ijzervoorraad raakt dan namelijk op die jouw baby tijdens de zwangerschap heeft opgebouwd. Wel is het verstandig om altijd de arts raad te plegen om advies.

Bekijk hieronder de volledige top-5 flesvoeding