beste stoelverhoger

5x Beste Stoelverhoger

Jouw kindje is groot genoeg om aan te schuiven bij de ‘grote mensen’ wanneer het etenstijd is. Dit is niet alleen gezellig, maar ook leuk om te zien: jouw kleine ontdekt nieuwe smaken. Toch is het belangrijk om jouw kind een veilige plek aan tafel te bieden die ook nog eens hoog genoeg is. Gelukkig bestaan er vele stoelverhogers op de markt die je op de eetstoel kunt plaatsen. Hieronder zetten wij de vijf beste stoelverhogers voor je op een rij.

Lijst met 5 beste stoelverhogers

Topmark stoelverhoger

De stoelverhoger van Topmark is licht en comfortabel. Ook kun je deze stoelverhoger inklappen tot een klein pakketje: ideaal als je een keer buitenshuis gaat eten. Op deze manier kan jouw kindje ook zelfstandig zitten wanneer je gaat eten in een restaurant. De stoelverhoger bevestig je met grodels om de zitting en de rugleuning.

Safety 1st stoelverhoger

Dankzij de stoelverhoger van Safety 1st kan jouw kindje ook mee eten aan tafel. Je kunt vanaf drie maanden al gebruikmaken van deze stoelverhoger tot een jaar of drie. Bovendien kun je deze stoelverhoger makkelijk meenemen op reis door zijn kleine formaat. De stoelverhoger bevestig je met twee montageriempjes.

Bumbo stoelverhoger

De stoelverhoger van Bumbo heeft een ergonomische zitting, zodat jouw kleine comfortabel zijn maaltijd kan opeten. Daarnaast is het een zacht stoeltje dat je makkelijk kunt schoonmaken én schoon kunt houden. Deze stoelverhoger bevestig je met veiligheidsriempjes.

BoosterMe stoelverhoger

Als je vaak eet aan een kookeiland of een verhoogde tafel, is het vaak niet mogelijk om een stoelverhoger te gebruiken die je op een stoel plaatst. Gelukkig maakt de BoosterMe het mogelijk om met een kinderstoel aan een kookeiland te zitten. Deze stoelverhoger is eenvoudig te monteren die je onder de kinderstoel plaatst.

Ingenuity stoelverhoger

De 2-in-1-stoelverhoger van Ingenuity is een comfortabel zitje inclusief een eetblad. Je kunt dit stoeltje gebruiken om op de grond te zetten, maar je kunt het stoeltje ook gebruiken aan tafel zodat jouw kleine recht leert te zitten. Je maakt deze stoelverhoger vast met een 3-puntsgordel. 

Veelgestelde vragen

Wat is een stoelverhoger?

Een stoelverhoger is een zitje die je op de eetstoel plaatst, zodat jouw kind aan tafel kan zitten.

Wat is het voordeel van een stoelverhoger?

Dankzij een stoelverhoger kan jouw baby aan tafel eten. Bovendien leert hij dankzij een stoelverhoger om rechtop te zitten. Daarnaast kun je de meeste stoelverhogers meenemen, zodat jouw kindje ook mee kan eten buitenshuis.

Waar moet ik op letten als ik een stoelverhoger koop?

Allereerst moet de stoelverhoger comfortabel genoeg zijn voor jouw kleine. Bovendien kun je kijken naar het materiaal, want het stoeltje moet makkelijk schoon te maken zijn. Ook bestaan er stoelverhogers met extra functies, zoals een rugleuning of een eetblad. Daarnaast moet de stoelverhoger natuurlijk groot genoeg zijn voor jouw eettafel. 

Bekijk hieronder de volledige top-5 stoelverhogers