beste kinderwekker

5x Beste Kinderwekker

Dankzij een kinderwekker krijgt jouw kleine extra hulp om het slaapritme onder de knie te krijgen. Ook kun je met een kinderwekker jouw kind leren klokkijken en het tijdsbesef leren te begrijpen. Zo kun je bijvoorbeeld laten zien hoe lang je bezig bent met het avond eten, tandenpoetsen en natuurlijk ook met slapen. Ben jij ook op zoek naar een kinderwekker? Hieronder zetten wij de vijf beste voor je op een rij.

Lijst met 5 beste kinderwekkers

Bigben kinderwekker 

De coole kinderwekker van Bigben heeft een magische fee! De buitenkant van de wekker is gemaakt van rubber en bovendien heeft de wekker ook veel fijne opties. Zo kun je twee tijden instellen wanneer je op moet staan. Bovendien kun je heerlijk in slaap doezelen met een muziekje op de achtergrond.

Nikkei kinderwekker

Dankzij de kinderwekker en nachtlampje in één van Nikkei word je rustig wakker. Zo heeft deze wekker wake up light en een tijdprojectie. Ook kun je bij deze wekker twee tijden instellen en je kunt jouw favoriete radiozender opzoeken. 

Prosova kinderwekker

De kinderwekker van Prosova is naast een wekker ook een slaaptrainer. Deze wekker vertelt jou hoe laat het is, of het bedtijd is en of het al tijd is om op te staan. Dankzij deze kinderwekker wordt jouw kind binnen no time een slaapexpert.

Bunny kinderwekker

Met de kinderwekker van Bunny zal jouw kind niet meer te vroeg uit bed kruipen. Je kunt namelijk zelf te gewenste wektijden instellen en vervolgens zal de wekker met een lamp en geluiden jouw kindje wakker maken. Als jouw kindje eerder wakker is dan de wekker, geeft de wekker aan dat hij of zij nog even mag blijven liggen.

Reifel kinderwekker

De kleurrijke kinderwekker van Reifel laat jouw kindje vrolijk doen opstaan. In deze wekker vind je de tijd, de datum, de dag en de temperatuur. Bovendien past de wekker zijn kleuren aan.

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een kinderwekker?

Dankzij een kinderwekker kun je op een leuke manier jouw kind een bepaalde verantwoordelijkheid leren. Met een wekker krijgt jouw kind tijdsinzicht in de dag én in de nacht.

Wat is het verschil tussen een slaaptrainer en een kinderwekker?

Een kinderwekker geeft alleen de tijd aan, terwijl een slaaptrainer aangeeft wanneer het slaaptijd is en wanneer het tijd is om op te staan.

Hoe lang moet een kind slapen?

Een kind van een jaar slaapt ongeveer elf tot dertien uur per nacht. Ook overdag slaapt een kind meestal nog een uurtje in de ochtend en in de middag. Kleuters tussen de drie en zes jaar hebben gemiddeld tien tot twaalf uur slaap nodig.

Bekijk hieronder de volledige top-5 kinderwekkers