beste kinderzonnebrand

5x Beste Kinderzonnebrand

De zomerse temperaturen zijn in aantocht. Tijdens deze warme dagen willen we natuurlijk maar een ding: genieten van de zon aan de rand van een zwembad of op het strand. Wanneer jij met jouw kindje gaat genieten van de zon, is het belangrijk dat jullie je goed insmeren. Voor kinderen bestaat er speciale kinderzonnebrand. De vijf beste daarvan worden hieronder besproken.

Lijst met 5 beste kinderzonnebrand

Zwitsal kinderzonnebrand

De kinderzonnebrand van Zwitsal is voorzien van factor 50+. Daarnaast is deze parfumvrije en zal de zonnebrand de huid van jouw kindje goed verzorgen. Ook is de zonnebrand waterresistent, dus als je een dagje gaat zwemmen is deze zonnebrand perfect.

Garnier kinderzonnebrand

Zorgeloos genieten van de zon kan met de kinderzonnebrand van Garnier. De zonnebrand heeft een hoge beschermingsfactor, namelijk 50+. Bovendien is deze zonnebrand zeer waterresistent en zal niet plakken. Deze spray trekt snel in, waardoor de kinderzonnebrand geen vlekken achterlaat op de kleding. Zeg maar hallo tegen een dagje strand!

NIVEA kinderzonnebrand

Net als de andere producten is ook de kinderzonnebrand van NIVEA voorzien van de beschermingsfactor 50+. Bovendien zal deze zonnebrand de dunne kinderhuid beschermen. Dankzij de extra waterresistente formule zal jouw kindje ook na het zwemmen nog beschermd zijn tegen de zon. 

Naïf Care kinderzonnebrand

De natuurlijke zonnebrand van Naïf Care zal jouw kind beschermen tegen zonnestralen. Het fijne aan deze kinderzonnebrand is dat dit product geen witte strepen achterlaat én hij plakt niet. Bovendien is deze kinderzonnebrand waterproof. Als klap op de vuurpijl is deze zonnebrand van natuurlijke ingrediënten gemaakt en ook is de tube gemaakt van rietsuiker.

Biodermal kinderzonnebrand

Speciaal voor de gevoelige kinderhuid is hier de kinderzonnebrand van Biodermal. Deze zonnebrand is al geschikt voor kinderen vanaf nul jaar en bovendien is deze zeer waterresistent. Niet alleen kinderen kunnen gebruikmaken van deze zonnebrand, ook voor volwassenen is dit een fijne zonnebrand. 

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van kinderzonnebrand?

Baby’s en kinderen zijn extra vatbaar voor de zonnestralen. Kinderzonnebrand heeft over het algemeen een extra hoge beschermingsfactor, die ook de tere kinderhuid kan beschermen.

Hoe vaak moet ik mijn kind insmeren met zonnebrand?

Het is belangrijk om iedere twee uur jouw kind in te smeren. Wees ook zeker niet te zuinig met zonnebrand. Ook nadat jouw kindje in het water is geweest, is het slim om jouw kind opnieuw in te smeren.

Moet ik mijn kind insmeren in de schaduw?

Wanneer jouw kind in de schaduw relaxt, betekent dit niet dat jouw kind niet kan verbranden. Ook in de schaduw is er sprake van UVA- en UVB-straling. Smeer jouw baby dus ook in wanneer jullie een plekje in de schaduw hebben bemachtigd.

Bekijk hier de volledige top-5 kinderzonnebranden