beste luiertas

5x Beste Luiertas

Wanneer je met je baby op pad wil, moet je een aantal voorbereidingen treffen. Ook kan een goede luiertas niet ontbreken op de lijst met voorbereidingen. Dankzij een luiertas heb jij alles bij de hand wat een baby nodig heeft tijdens een uitstapje. Luiertassen zijn ontworpen om luiers, reservekleren, babyflessen en andere babyspullen in op te bergen. Zo kun jij zelfs buiten de deur goed voor jouw baby zorgen. Hieronder zetten wij de vijf beste luiertassen voor je op een rij, zodat jij kan beslissen welke geschikt is voor jou en jouw kleine.

Lijst met 5 beste luiertassen

NanaBeebi luiertas

De luiertas met een luxe uitstraling is een eyecatcher voor elke moeder. De functionele luiertas van NanaBeebi biedt een handige oplossing wanneer jij buiten bent met je baby. De tas beschikt namelijk over veel vakken, waarin jij overzichtelijk alle babyspullen kan opbergen. Daarnaast heeft de luiertas aan de voorkant een isolatievak, zodat je de thermofles op temperatuur kunt houden. Ook zit er een waterdicht vak, zodat je natte kleding kunt scheiden van de rest. 

LifeGoods luiertas

De overzichtelijke luiertas van LifeGoods heeft dertien vakken, zodat jij alle spullen makkelijk kunt organiseren en terug kunt vinden. De tas is gemaakt van waterafstotend polyester. De voorkant van de luiertas heeft drie geïsoleerde vakken, zodat daar de flesjes geplaatst kunnen worden. Daarnaast zit er een waterdicht vak voor natte kleding en is er zelfs een speciaal vakje voor de ouders, waar bijvoorbeeld de telefoon in kwijt kan.

Miss Lulu luiertas

De luiertas van Miss Lulu is geschikt voor ouders die graag georganiseerd op pad willen. De tas heeft een groot compartiment met drie kleine vakjes. De tas heeft geïsoleerde vakken en een waterdicht vak. Ook is er een compartiment speciaal voor de ouders hun eigendommen. De tas is voorzien van twee straps die je aan de buggy, kinderwagen of wandelwagen kunt vastmaken. Daarnaast is de luiertas geschikt voor iedere gelegenheid dankzij zijn moderne uitstraling.

Kidzroom luiertas

Wanneer je als ouder zijnde de voorkeur hebt voor een sportieve tas, is de luiertas van Kidzroom een optie. Het materiaal van de tas bestaat uit imitatieleer, waardoor de luiertas een sportieve uitstraling krijgt. De tas biedt veel mogelijkheden voor het opbergen van alle babyspullen. Zowel mannen als vrouwen lopen graag met deze luiertas over straat. 

Brisby luiertas

De Brisby-luiertas is een stevige luiertas. Deze tas is voorzien van twee bevestigingspunten, zodat de tas makkelijk aan een buggy of kinderwagen kan worden bevestigd. De tas blijft in zeer goede staat dankzij zijn slijtvaste geweven buitenzijde. Ook heeft deze luiertas geïsoleerde vakken en is de hele tas waterafstotend. Je kunt deze luiertas bovendien gebruiken als laptoptas, dankzij het vak in het midden van 15 inch. 

Veelgestelde vragen

Tot welke leeftijd kan ik een luiertas gebruiken?

Over het algemeen gebruikt men de luiertas het langst in de babytijd. De tas wordt zelfs al meegenomen naar het ziekenhuis voor de bevalling. Daar kun je namelijk alles in kwijt wat je nodig hebt tijdens de eerste dagen van de baby. Vaak gebruiken we de luiertas als we de baby vaker moeten verschonen en voeden: dat is meestal de eerste drie of vier jaar. Daarna kun je de luiertas makkelijk gebruiken als bijvoorbeeld een reistas.

Hoe kan ik een luiertas schoonmaken?

De meeste luiertassen kunnen schoongemaakt worden in de wasmachine, hoewel je dit altijd even moet checken op de wasvoorschriften. Overigens moet de luiertas elke dag worden schoongemaakt. Om dit makkelijk te maken, worden de meeste tassen gemaakt van materialen die je makkelijk kunt schoonmaken met alleen een doekje. Het is belangrijk dat je de tas zo hygiënisch mogelijk gebruikt, omdat alle artikelen in de tas in aanraking komen met de baby.

Hoe ziet een ideale luiertas eruit?

Graag willen we een luiertas waarbij je alles in een ruimte kunt opbergen. Hieronder zijn een paar tips waar je rekening mee kunt houden als het gaat om de ideale luiertas:
– Voor de goedgeorganiseerde ouders is het handig om veel vakken in de tas te hebben;
– Het is fijn als de tas uit lichtgewicht bestaat, aangezien je er veel mee rond moet lopen;
– Aangezien de luiertas elke dag moet worden schoongemaakt, moet de tas gemaakt zijn van materiaal dat makkelijk is schoon te maken, of wat eventueel in de wasmachine kan;
– De luiertas heeft een leuk ontwerp, wat past bij jouw stijl.

Bekijk hieronder de volledige top-5 luiertassen