beste luizenkam

5x Beste Luizenkam

Het is vervelend wanneer jouw kleine last heeft van luizen. Wanneer je hierachter komt, is het belangrijk om meteen actie te ondernemen. Je kunt het verhelpen door de juiste spullen te gebruiken, zoals een luizenkam. Hieronder zetten we de vijf beste luizenkammen voor je op een rij.

Lijst met 5 beste luizenkammen

Assy luizenkam

De luizenkam van Assy is wereldwijd gepatenteerd. Deze luizenkam is gemaakt van zeer nauwkeurige gelaste tanden met spiraalgroeven. Bovendien zijn de tanden van de kam afgerond, waardoor het hoofdhuidje van jouw baby geen last zult krijgen wanneer je de haren gaat kammen. 

Medisana luizenkam

De elektrische luizenkam van Medisana heeft ledlicht waardoor je beter de luizen kunt zien. Met deze kam verwijder je moeiteloos luizen en eitjes zonder dat het pijn doet voor jouw kleine. Bovendien is deze kam medisch gecertificeerd. 

Robi Comb luizenkam

Door de Universiteit van Cambridge is de luizenkam van Robi Comb goedgekeurd. Het is een eenvoudige kam en je kunt zelfs horen wanneer er een luis wordt vernietigd. Bovendien is deze luizenkam veilig voor kinderen. Zeg maar vaarwel tegen die vervelende beestjes.

LONQ luizenkam

De luizenkam van LONQ is elektrisch. De kam gebruikt een trilling in combinatie met zuigkracht, waardoor de luizen, neten en eitjes eenvoudig worden verwijderd. Ook zijn de tanden van de kam afgerond zodat de kam prettig aanvoelt. Met de LONQ-luizenkam ben je dus snel van het probleem af. Wel zo fijn.

Now4you luizenkam

De tanden van de luizenkam van Now4you staan zo dicht op elkaar, waardoor de luizen en de allerkleinste neten weggehaald worden. Het is een roestvrije luizenkam die meteen resultaat geeft. Bovendien gaat deze luizenkam lang mee.

Veelgestelde vragen

Wat is een luizenkam?

Met een luizenkam kun je de luizen en neten uit het haar van jouw kindje kammen. Borstel wel de haren eerst goed door voordat je de luizenkam gebruikt. 

Wat is een goed middel tegen luizen?

Een luizenkam is een goed middel waarbij je de luizen makkelijk kunt weghalen. Ook bestaan er elektrische luizenkammen die ook de eitjes wegzuigen, waardoor de luizen ook niet kunnen terugkeren.

Kun je neten verwijderen met een luizenkam?

Als jouw kind last heeft van luizen, is er een grote kans dat deze luizen eitjes leggen. Deze eitjes worden ook wel neten genoemd. Het is lastig om deze te verwijderen omdat deze met een soort lijm vastzitten. Je kunt met een luizenkam de neten uitkammen als de tanden van de kam dicht op elkaar zitten.

Bekijk hieronder de volledige top-5 luizenkammen