beste staafmixer babyvoeding

5x Beste Staafmixer voor Babyvoeding

Iedere ouder met een baby weet hoe zo’n klus het kan zijn om babyvoeding te bereiden. Om die reden is een staafmixer een ideale uitvinding. Hier kun je binnen een handomdraai babyvoeding pureren, die je na gebruik makkelijk kunt opbergen. Hieronder zetten wij de vijf beste staafmixers voor babyvoeding voor je op een rij.

Lijst met 5 beste staafmixers voor babyvoeding

Philips staafmixer

De 4-in-1 keukenhulp van Philips is overal voor te gebruiken. Naast staafmixer kun je deze keukenhulp gebruiken als blender, klopper, spiraalsnijder en hakmolen. Daardoor is het eenvoudig om het voedsel van jouw baby te bereiden. Bovendien beschikt de staafmixer over een vermogen van 800 Watt.

CECOTEC staafmixer

De staafmixer van CECOTEC zorgt ervoor dat jij eenvoudig eten kan pureren zonder dat je hiervoor veel kracht hoeft te zetten. De staafmixer heeft namelijk een vermogen van maar liefst 1500 Watt. Bovendien heeft deze staafmixer professionele, innovatieve én vlijmscherpe bladeren. 

Bosch staafmixer

De staafmixer van Bosch heeft twaalf standen, een turbostand en een vermogen van 1000 Watt. Met de bijgeleverde bewaardoos blijft het voedsel van jouw baby vers, omdat je het bakje vacuüm kunt afsluiten. Binnen een paar seconden is het eten van jouw baby gepureerd.

Solis staafmixer

De staafmixer van Solis is ideaal bij de bereiding van babyvoeding. Zo heeft de mixer een krachtige motor van 800 Watt en een turbostand. Bovendien wordt deze staafmixer geleverd met een garde, pureerstaaf en een mengbeker.

Bamix staafmixer

Voor ouders met een jong kindje is de staafmixer van Bamix perfect. Deze staafmixer kan een toerental bereiken van 12.000 of 17.000 per minuut, waarbij je dus eenvoudig een hapje voor jouw baby’tje kunt bereiden.

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een staafmixer voor babyvoeding?

Waarschijnlijk is elke ouder wel bekend met het probleem dat het bereiden van babyvoeding een dagtaak is. Gelukkig kun je met een staafmixer binnen een handomdraai de voeding van jouw kleine klaarmaken.

Hoe hoog moet het aantal Watt zijn van de staafmixer voor babyvoeding?

Het aantal Watt geeft aan hoe krachtig de motor van de staafmixer is. Hoe hoger het aantal Watt, hoe krachtiger de mixer pureert. Kies daarom minimaal voor een staafmixer van 700 Watt.

Wat is geschikt eten om te pureren?

Allereerst kun je beginnen met de groenten te koken en deze vervolgens te pureren. Geschikte groenten zijn bijvoorbeeld wortel, aardappel, broccoli en bloemkool. Ook kun je banaan, peer, appel en mango eenvoudig pureren.

Bekijk hieronder de volledige top-5 staafmixers voor babyvoeding