beste zwangerschapsbh

5x Beste Zwangerschapsbh

Om je goed voor te bereiden op de zwangerschap, kan het handig zijn om een zwangerschapsbh aan te schaffen. Deze bieden jou optimaal comfort gedurende en na de zwangerschap, en groeien in veel gevallen mee. Ook bestaan er voedingsbh’s waarmee jij comfortabel voeding kunt geven aan de kleine. Wil jij ook een zwangerschapsbh aanschaffen? Hieronder zetten wij de vijf beste zwangerschapsbh’s voor je op een rij.

Lijst met 5 beste zwangerschapsbh’s

Carriwell zwangerschapsbh

De zachte stof van de bh van Carriwell heeft geen clipjes of verdikkingen, wat betekent dat jij comfortabel de nacht in kan. De bh is voorzien van een erg zachte stof en is daarnaast rekbaar. Je kunt ‘m dus moeiteloos over je hoofd aantrekken. Daarnaast blijven de hydrogel borstkompressen op hun plaats.

Anita voedingsbh

De voedingsbh van Anita is voorzien van gladde en naadloze cups en een zachte beugel. Bovendien kun je de bh-bandjes verstellen, zodat de bh altijd goed aansluit. Let er wel op dat de cups van deze bh ruim uitvallen. 

Medela zwangerschaps- en voedingsbh

Wanneer je op zoek bent naar een zachte en comfortabele zwangerschapsbh, kun je kiezen voor de bh van Medela. Deze bh is speciaal ontworpen om ook in de nacht ondersteuning te geven. Bovendien blijven de zoogkompressen op hun plek. Dankzij het kruisontwerp kun je makkelijk voeding geven terwijl je de bh aanhebt. 

Noppies voedingsbh

De basic voedingsbh van Noppies is naadloos, wat betekent dat deze heel comfortabel zitten. Deze bh is gemaakt van soepel materiaal, waardoor deze meegroeien met jouw lichaam. Een voordeel van deze bh is dat je de cups los kunt klikken met een voedingsclip, zodat je zonder problemen voeding kunt geven aan jouw kleine.

MAGIC Bodyfashion voedingsbh

De zwangerschapsbh van MAGIC Bodyfashion is naadloos én beugelloos. Deze bieden jou dus gegarandeerd genoeg comfort tijdens en na de zwangerschap. Daarnaast is de bh voorzien van uitneembare cups en kun je de clips losklikken van de cups. Ook niet geheel onbelangrijk is dat deze bh verstelbare schouderbandjes heeft en een rugsluiting.

Veelgestelde vragen

Heeft een voedingsbh dezelfde functie als een zwangerschapsbh?

Het klinkt misschien verleidelijk om meteen te kiezen voor een voedingsbh tijdens de zwangerschap, omdat je dan twee vliegen in een klap slaat. Toch is het belangrijk om niet meteen te kiezen voor een voedingsbh als je nog geen borstvoeding geeft. Een voedingsbh geeft namelijk niet voldoende ondersteuning tijdens de zwangerschap, terwijl een zwangerschapsbh dat wel doet.

Wat is het juiste moment om een zwangerschapsbh te kopen?

Het juiste moment om over te gaan op een zwangerschapsbh verschilt per vrouw. Meestal merk je vanzelf wanneer het juiste moment is. Wanneer je normale bh niet meer lekker zit, is het tijd voor een zwangerschapsbh.

Wanneer zit de zwangerschapsbh goed?

Een zwangerschapsbh mag net zoals een gewone bh niet knellen. Ook moet de zwangerschapsbh voldoende steun bieden. Houd ook rekening met een zoogkompres. Als je twee vingers onder de bh-gordel kunt krijgen, is de maat goed.

Bekijk hier de volledige top-5 beste zwangerschapsbh’s