Jippie! Wij zijn zwanger!!

Wow, ik herinner me zo goed dat ik een zwangerschapstest deed, en wat was ik blij dat het bevestigd werd dat ik zwanger was. Het was eindelijk zo ver, wat er door mij heen ging was met geen pen te omschrijven. Ik kon het wel van de daken schreeuwen.

Ik zat nog op de wc en riep mijn vriend, ik zeg jaaaaaaa we worden papa en mama, het is dan eindelijk zo ver. Ohh ik leek wel een klein kindje in een speelgoedwinkel. Ik was zo blij!

Mijn vriend keek me echt aan met van die ogen… of hij wilde vragen of het verder allemaal wel goed ging met mij. Ja natuurlijk gaat het goed, het gaat zelfs nog beter dan ooit te voren. Ja ja het was dan echt waar we konden het beide maar amper geloven. Maar wat een geweldig gevoel was dit.

We hebben dan ook gelijk de verloskundige gebeld en een afspraak gemaakt. Want ja nu ik het dan ook echt zeker wist wilde ik daar ook het liefst al meteen naar toe. Natuurlijk moesten we een aantal weken wachten, die dagen leken dan ook maar niet voorbij te gaan. Toen het eindelijk zo ver was, was ik ook zo blij dat ik daar in de wachtkamer zat met een ontzettende glimlach op mijn gezicht. Wat was ik blij… Dat gevoel ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Gewoon geweldig… meer dan dat zelfs.

Bij de verloskundige een heel gesprek, en alles was gewoon prima duidelijk en ja dat kon ook bijna niet anders, we hadden ons al zolang voorbereid op alles.

Wel was het zo dat ik door bepaalde situaties ook een controle in het ziekenhuis moest, dit was natuurlijk niet erg, want ik wist dat ik dan ook vaker het kindje op de echo zou zien. Dus prima dat doen we er gewoon bij.

Mijn vriend en ik hebben alles samen gedaan, overal ging hij mee naar toe. Ik hoefde echt nooit alleen. Dat was zo ontzettend fijn.
Van begin van de zwangerschap tot de bevalling deden we alles samen. Dat was gewoon fantastisch, en precies zoals ik het graag zou willen. We zijn gewoon een top team en in alles bleek dat wel weer het geval.

Ik kan iedereen aanraden om alles samen met je partner, vriend, man te doen. Het zorgt dat jullie band nog veel hechter word. (althans dat was hier het geval)

Wij genieten inmiddels van ons prinsesje. En zijn nog trotser dan trots.

Danique & Andre