Kleding passen met mijn beste vriendin

Nu het dan allemaal weer mag ben ik vandaag een lekker weg geweest om zwangerschapskleding te shoppen. Het was ook wel hoognodig, want online kan je niet alles vinden waar je naar op zoek bent. Althans ik kon niet vinden wat ik graag wilde en nou ben ik toch al niet zo iemand die online dingen bekijkt en het dan wil bestellen. Om het vervolgens thuis te krijgen en te denken, help, wat heb ik nou weer gekocht. Mij te veel rompslomp. Dus ik was blij dat we weer mochten winkelen, al is het dan wel op afspraak en hebben we maar een uurtje. Maar goed we hadden vandaag dus een afspraak. Eenmaal in de winkel aangekomen gelijk op de positiekleding af gegaan.

Heel wat leuke dingen gevonden, om vervolgens met een hand of eigenlijk arm vol naar de pashokjes te gaan. Dit was me wel een klus hoor. Maar goed, wie mooi wil zijn moet er ook iets voor over hebben toch? Ik ben geslaagd voor veel leuke kleren, en kan weer even vooruit. In de tijd die ik nog over had, ben ik nog even gaan kijken bij de baby kleertjes, en heb ik nog wat leuks voor onze lieve kleine ukkepuk mee genomen.

Wat ook wel een leuk moment was, was het moment dat we bij de pashokjes stonden en een van de medewerkster vroeg voor wie het was? Mijn vriendin en ik keken elkaar echt heel vragend aan en schoten eigenlijk zonder na denken in de lach, loop ik daar met een aardig buikje, en mijn vriendin zo plat als het maar zijn kan. Dus tja.. voor wie zal het zijn??

We hebben wel een leuke dag gehad, en hopelijk gaan we nog een aantal afspraken plannen, want ik moet wel bekennen dat het winkelen op afspraak je een hoop ellende kan besparen. Het is heerlijk rustig, je hebt alle ruimte en vooral geen wachttijd bij de kassa. Het scheelt voor mij in elk geval een hoop stress en ben er stiekem toch wel blij mee.
Aan de andere kant, ik kan me natuurlijk ook indenken dat het voor andere heel anders kan zijn, en daar heb ik dan ook zeker alle begrip voor.

( het normaal mag van mij ook zeker wel terug komen, graag zelfs)